DoudouLinux DoudouLinux

Počítač, kterému dají přednost!

Jazyk webu [ar] [cs] [de] [en] [es] [fa] [fr] [it] [ms] [nl] [pt] [pt_br] [ro] [ru] [sr] [sr@latin] [th] [uk] [vi] [zh]

> Čeština > Naše produkty a jejich prodejci

Naše produkty a jejich prodejci

Listopad 2013 — naposledy aktualizováno Prosinec 2013

Dostupné překlady tohoto článku: [čeština] [English] [français] [русский]

Zakoupit je možné různé produkty týkající se DoudouLinuxu. Naše nezisková organizace, Association DoudouLinux, provozuje vlastní Internetový obchod, obchod Doudou. Dokonce i další subjekty začínají samy nabízet tento druh produktů. Zakoupení zmíněného je jedním ze způsobů, jak podpořit náš projekt, pokud dojdete závěru, že za to stojí!

Obchod Doudou

JPEG - 33 kb
DoudouLinux DVD

V současnosti nabízíme propagační materiály a instalační média. Optická média jsou opatřena grafickým potiskem s tématem DoudouLinux 2.1 Hyperborea a k dispozici pro jakýkoli z 44 v tuto chvíli podporovaných jazyků. Navštivte náš obchod, zasíláme do celého světa!

http://shop.doudoulinux.org/

Pokud chcete náš projekt propagovat ve světě, možná vám přijdou vhod letáky, nálepky a plakáty (pokud nemáte možnost si je výhodněji vytisknout v místě). Šíření těchto předmětů je účinným způsobem, jak rozšířit povědomí o našem projektu. Na větší množství poskytujeme slevy.

Pozn.: V případě, že propagační materiály ještě nejsou k dispozici ve vašem jazyce, prosím pomozte s jejich překladem!

Prodejci

Níže naleznete seznam prodejců; produkty, které prodávají a to, kam všude zasílají zboží. Poznamenejme, že jimi prodávané výrobky nevznikly u nás, ale jejich koupě nepřímo podpoří náš projekt. Pokud sami prodáváte něco, co má souvislost s DoudouLinux a chtěli byste zde být uvedeni, kontaktujte nás.

Evropa

Ecodair

Ecodair je francouzská nezisková organizace, která prodává repasované počítače se 6 měsíční zárukou. Nabízejí i notebooky s předinstalovaným DoudouLinuxem, zakoupit lze po Internetu:

http://www.ordinateur-occasion.com/

Část výtěžku z prodeje jde na podporu našeho sdružení, což velmi oceňujeme :). Ecodair zasílá zakoupené do většiny evropských zemí a poskytuje servis. Pro zákazníky z ostatních zemí mohou být drobnou nevýhodou francouzské popisky na klávesách. To lze řešit přelepkami, jen je třeba se před koupí ujistit, že rozložení klávesnice daného stroje je QWERTY, nikoli AZERTY.


identica logo facebook logo google+ logo

Z jakých míst na Zemi sem lidé chodí

DoudouLinux logo Debian logo TSPU logo Genesi logo Gandi logo Hosting Extreme logo Linux Jobs Reviewed by I love Free Software

Creative Commons Copyright © DoudouLinux.org team - Veškeré texty na této stránce jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-SA

SPIP | šablona | Mapa stránek| Sledování aktivity webu RSS 2.0